Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd, mits het artikel in goede staat via het retour procedure wordt retour gezonden. Bij digitaal verstuurde licentiecodes is retourneren niet mogelijk zoals bepaald in Artikel 6.2 van de algemene voorwaarden.

Bij producten die digitaal worden verzonden is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht voor fysiek geleverde product(en), zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk is in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u ons dit laten weten aanmelden via ons contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en ontvangst van uw retourzending crediteren naar uw rekening.

Retouren

Digitaal geleverde (download) software (licentie) kan helaas niet geretourneerd worden. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor het downloaden van films en muziek. Deze regels zijn opgesteld omdat wij niet kunnen controleren of de geleverde licentie reeds gebruikt is, of dat deze nog gebruikt gaat worden.

In onze Algemene Voorwaarden vindt u dit in artikel 10, lid 13 sub b. Deze Algemene Voorwaarden, opgesteld door Stichting Webshop Keurmerk, zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met artikel 46D van de Wet Koop of Afstand.

Het is op onze website niet mogelijk een bestelling te plaatsen zonder akkoord te gaan met deze uitzondering op het herroepingsrecht.

In enkele gevallen kunnen wij een uitzondering maken. U kunt contact opnemen om te controlren of uw licentie daarvoor in aanmerking komt.

Veilig betalen

Stripe is één van de grootste online betalingsverkeer verwerker ter wereld. Stripe verwerkt betalingen voor o.a. Google, Shopify, Deliveroo, Booking.com, Fitbit, Wish, Nasdaq en vele vele anderen.

betaalmethoden

Stripe is een Payment Service Provider (PSP) en is gespcialiseerd is het afhandelen van online betalingen. Stripe heeft een vergunning van De Nederlandse Bank en voldoet aan de hoogtse veiligheidseisen. Met een ‘gewoon’ account kunt afrekenen met iDeal, Bancontact of overschrijving (dat heeft een langere verwerkingstijd). Als u uw account omzet naar een Bedrijfsaccount kunt u ook afrekenen met Creditcard en Sofort.

Close My Cart
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories