1.   Oude Microsoft Office?

Indien u reeds een geïnstalleerde Office-pakket zoals Office 2011, Office 2016, 2019 of Office 365 op uw Mac heeft staan, dient u deze eerst te verwijderen met behulp van deze handleiding van Microsoft.

2.   Verzilveren

Ga naar https://redeem.microsoft.com en login met een Microsoft-account. Indien u nog geen Microsoft- account heeft kunt u deze gratis aanmaken.

Zodra u bent ingelogd voert u de inwisselcode in die u van eProducts per mail heeft ontvangen. De ingevoerde code wordt automatisch verzilverd en gekoppeld aan uw Microsoft-account.

3.   Download

Download het installatiebestand middels de link ‘Installeren’. Als u op de link ‘Productcode weergeven’ klikt, dan ziet u de verzilverde productcode en niet de ingevoerde inwisselcode. Het installatiebestand kunt u altijd terugvinden op https://account.microsoft.com/services.

4.   Installeren

Open het gedownloade PKG-installatiebestand en volg de instructies. De installatie duurt afhankelijk van uw Mac en internetverbinding circa 10 minuten.

Problemen met activeren?

Indien u problemen ondervindt met het activeren van uw nieuwe Office-pakket, volgt u deze handleiding van Microsoft.

Help ons en andere om een beoordeling te schrijven!!

Wij werken samen met Stichting Webkeur, een onafhankelijk professioneel klantenfeedback-systeem, wij zijn benieuwd over uw waardering van onze webshop en onze service.

Het neemt niet meer dan 30 seconden van uw tijd om een beoordeling te schrijven en helpt andere om een goede keuze te maken.

salereview schrijven

SCHRIJF HIER JE REVIEW

Gratis cursus Word, Excel en Powerpoint

Leer efficiënt en effectief op je eigen tempo. Ontdek onze online gratis cursussen zowel voor jong als oud, beginner of gevorderd.

Klik hier voor het volgen van de CursuPowerpoint

klik hier voor het volgen van de Cursus Excel

Klik hier voor het volgen van de Cursus Word

Om de cursussen te kunnen bekijken heeft u dit “Zomer2021” wachtwoord nodig!

Hartelijk dank alvast voor uw beoordeling!

Close My Cart
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories