Let op: Microsoft Visio 2019 werkt alleen op Windows 10 en Windows 11

 1.   Oude Microsoft Visio?

Verwijder eerst de oude Microsoft Visio versie om conflicten met activeren te voorkomen. U kunt dit doen met behulp van het Configuratiescherm onder het kopje: Een programma verwijderen.

2.   Koppel aan uw Microsoft-account

Ga naar https://setup.office.com en login met een Microsoft-account. Indien u nog geen Microsoft-account heeft kunt u deze gratis aanmaken. Is er een Office 365 abonnement gekoppeld aan uw Microsoft- account? Maak dan een nieuw Microsoft-account aan, zo voorkomt u activatieproblemen.

Zodra u bent ingelogd voert u de productcode in die u van Licentie Discounter per mail heeft ontvangen. De ingevoerde productcode wordt automatisch geactiveerd en gekoppeld aan uw Microsoft-account.

3.   Download

Download het installatiebestand middels de link ‘Installeren’. Als u op de link ‘Productcode weergeven’ klikt, dan ziet u de verzilverde productcode en niet de ingevoerde inwisselcode. Het installatiebestand kunt u altijd terugvinden op https://account.microsoft.com/services.

4.   Open installatiebestand

Open het installatiebestand en installeer Microsoft Visio 2019. De installatie duurt afhankelijk van uw systeem en internetverbinding circa 15 minuten.

Help ons en andere om een beoordeling te schrijven!!

Wij werken samen met Stichting Webkeur, een onafhankelijk professioneel klantenfeedback-systeem, wij zijn benieuwd over uw waardering van onze webshop en onze service.

Het neemt niet meer dan 30 seconden van uw tijd om een beoordeling te schrijven en helpt andere om een goede keuze te maken.

sale                                   

 SCHRIJF HIER JE REVIEW

Gratis cursus Word, Excel en Powerpoint

Leer efficiënt en effectief op je eigen tempo. Ontdek onze online gratis cursussen zowel voor jong als oud, beginner of gevorderd.

Klik hier voor het volgen van de CursuPowerpoint

klik hier voor het volgen van de Cursus Excel

Klik hier voor het volgen van de Cursus Word

Om de cursussen te kunnen bekijken heeft u dit “Zomer2021” wachtwoord nodig!

Hartelijk dank alvast voor uw beoordeling!

Close My Cart
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories